Lara Fabian a declarat ca va urma o serie de tratamente "destul de severe" pentru a-si trata o afectiune auditiva grava care a constrans-o, saptamana trecuta, sa isi incheie turneul international din 2014, a anuntat artista belgiana pentru postul RTL.

Cantareata, citata de AFP, spune ca este internata intr-un spital din Belgia unde ii sunt puse "perfuzii in fiecare zi, anumite produse destul de severe, destul de grele, dar nu exista alte solutii".

Lara Fabian a fost victima unui accident auditiv in mai 2013 intr-un studio de inregistrari muzicale, dupa ce a fost nevoita sa asculte un sunet cu o intensitate violenta. Cantareata a avut apoi o serie de probleme recurente dupa ce a suferit "o expunere sonora care a durat prea mult" si a fost victima unei "surditati bruste" in timpul unui concert sustinut la Dijon in octombrie 2013, scrie MEDIAFAX.

In pofida unei "reconfigurari" a turneului prin anularea anumitor concerte, artista a fost nevoita in cele din urma sa renunte la concertele de saptamana trecuta, pentru a evita ca problemele sale sa nu se agraveze si sa ii provoace o "surditate totala".

Pe pagina ei de Facebook, cantareata belgiana spune ca va trebui sa se tina la distanta de "expunerile sonore prea puternice timp de multe saptamani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.