Actorul Eric Lawson, care a aparut in reclamele Marlboro de la sfarsitul anilor '70, a decedat la domiciliul sau din San Luis Obispo, din cauza unei insuficiente respiratorii asociate cu fumatul, a anuntat duminica sotia acestuia.

Potrivit lui Susan Lawson, sotia actorului, acesta a decedat pe 10 ianuarie din cauza unei boli pulmonare cronice asociate cu fumatul.

Inainte de a aparea in reclamele la tigarile Marlboro, intre 1978 si 1981, Eric Lawson a fost distribuit in seriale de televiziune precum "Baretta" si "Strazile din San Francisco". Din filmografia sa mai fac parte roluri in serialele "Ingerii lui Charlie", ''Dynasty" si "Baywatch".

Fumator inca de la varsta de 14 ani, Eric Lawson avea sa apara mai tarziu intr-o reclama antifumat care il parodia pe cowboy-ul din reclama la Marlboro, precum si in emisiunea "Entertainment Tonight", de pe CBS, pentru a vorbi despre efectele negative ale fumatului, scrie MEDIAFAX.

O serie de actori si modele care au facut reclama la tigarile Marlboro au decedat in urma unor boli asociate cu fumatul. Astfel, David Millar a murit de emfizem pulmonar in 1987, iar David McLean a decedat in 1995 de cancer pulmonar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.