Membrii trupei irlandeze U2 se pregatesc sa lanseze single-ul "Invisible" in timpul finalei campionatului de fotbal american Super Bowl, care va avea loc pe 2 februarie, in New Jersey, piesa putand fi descarcata gratuit in urmatoarele 24 de ore de la lansare, informeaza contactmusic.com.

Single-ul este inclus pe cel de-al 13-lea album de studio al trupei rock irlandeze si va putea fi auzit in timpul unei reclame.

Potrivit MEDIAFAX, dupa ce reclama va fi difuzata, fanii vor avea la dispozitie 24 de ore pentru a descarca gratis single-ul "Invisible"de pe iTunes, iar Bank of America s-a angajat sa doneze cate un dolar de fiecare data cand piesa este descarcata online. Banii vor merge catre Fondul Global pentru Combaterea SIDA, Tuberculozei si Malariei.

"Acesta este un fel de joc de schimbare de influenta care nu doar ca va strange milioane de dolari, dar va creste si nivelul de constientizare si va mentine o presiune publica in a pune capat acestei pandemii devastatoare", a declarat Bono, solistul trupei U2. Cantaretul a descris implicarea bancii in aceasta actiune ca fiind "incredibila".

Cei aproximativ 120 de milioane de telespectatori care vor urmari finala Ligii Nationale de fotbal american - Super Bowl - reprezinta potentiali donatori si se doreste ca tot mai multi dintre ei sa descarce melodia.

Piesa "Invisible" va fi cea de-a doua lansata de pe cel mai recent album al trupei, dupa ce prima melodie extrasa de pe materialul discografic, "Ordinary Love", a fost inclusa pe coloana sonora a filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom" si a primit o nominalizare la premiile Oscar 2014, la categoria "cel mai bun cantec".

Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume.

Echipele Denver Broncos si Seattle Seahawks isi vor disputa titlul Super Bowl 2014 pe 2 februarie, la MetLife Stadium din New Jersey.

Citeste si:
Cine sunt câștigătorii Galei Green Report?
Cine sunt câștigătorii Galei...

Trupa rock americana Red Hot Chili Peppers va canta alaturi de Bruno Mars in show-ul programat in pauza finalei din acest an a Super Bowl.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.