Actorul de comedie Brando Murphy sustine ca este fiul lui Eddie Murphy, insa starul american neaga acest lucru si l-a amenintat pe artist ca il va da in judecata daca nu isi retrage afirmatiile.

Eddie Murphy a negat vehement ca Brando este fiul sau, iar reprezentantul legal al starului, avocatul Marty Singer, i-a trimis deja o serie de scrisori actorului de comedie, in care il avertizeaza ca i se vor cere compensatii financiare de cateva milioane de dolari daca nu isi retrage afirmatiile.

In aceste scrisori se mentioneaza ca Brando a adoptat numele Murphy, ca a jucat, alaturi de fiul lui Richard Pryor, Mason, in turneul "Sons of Comedy" chiar rolul lui Eddie Murphy si ca si-a facut aparitia intr-o cafenea frecventata de star strigand "Tatal meu nu vrea sa stea de vorba cu mine".

Pe de alta parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy in care precizeaza ca nu s-a prezentat niciodata drept fiul lui, calificand acuzatiile lui Murphy drept "josnice, demne de dispret, patetice, deplorabile si respingatoare". De asemenea, acesta este hotarat, la randul sau, sa il dea in judecata pe Eddie Murphy pentru defaimare, daca va mai continua cu aceasta campanie de intimidare, scrie MEDIAFAX.

Eddie Murphy, in varsta de 52 de ani, a socat pe toata lumea dupa ce a declarat ca nu este interesat sa-si cunoasca fiica pe care o are cu cantareata Mel Brown, Angel Iris, care s-a nascut pe 3 aprilie 2007, aceasta avand aceeasi zi de nastere cu tatal sau. Initial, Murphy a negat faptul ca este tatal fetitei, pana cand rezultatele testului de paternitate, facute publice in iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a incercat niciodata sa-si vada fetita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.