Cantaretul George Michael va lansa, pe 17 martie, cel de-al saselea album de studio din cariera, intitulat "Symphonica", la care artistul a inceput sa lucreze din timpul turneului cu acelasi nume din 2011.

Produs de Phil Ramone si George Michael, albumul va fi lansat intr-o editie deluxe, cu 17 piese, o versiune standard a CD-ului, cu 14 piese, o versiune digitala, cu 14 piese, precum si pe disc Blu-Ray, prin intermediul casei de discuri Virgin EMI/ Universal Music Group.

Single-ul "Let Her Down Easy", extras de pe acest album, va fi lansat in aceeasi zi, pe iTunes si alte platforme digitale, impreuna cu un videoclip regizat de Vaughan Arnell, scrie MEDIAFAX.

Pentru a celebra evenimentul, George Michael a permis descarcarea gratuita de pe site-ul georgemichael.com a melodiei "Praying for Time", care va aparea pe noul album.

Cel mai recent album al artistului britanic se intituleaza "Patience" si a fost lansat in anul 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.