Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actrita Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel de logodna in ajunul Craciunului.

Amber Heard, care are o relatie cu Johnny Depp din 2012, a fost surprinsa, la inceputul saptamanii, purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu diamante, in care era montata o perla neagra, pe care incerca sa il ascunda de fotografi. Desi au existat informatii ca ar fi vorba doar despre un inel daruit ca semn al dedicatiei lui Johnny Depp, surse din anturajul cuplului au afirmat ca actorul din "Piratii din Caraibe" si iubita lui intentioneaza sa se casatoreasca, scrie MEDIAFAX.

"Cererea in casatorie a avut loc cu ceva vreme in urma, dar ea (Amber, n.r.) nu a purtat inelul", a declarat un prieten al cuplului pentru revista Us Weekly.

"S-a intamplat in ajunul Craciunului. Amber a avut nevoie de timp ca sa se hotarasca. L-a refuzat inainte (...) inainte sa spuna da. A asteptat si a avut nevoie sa se gandeasca mult timp la acest lucru", a precizat sursa citata.

Amber Heard si Johnny Depp s-au intalnit prima data in 2011 la filmarile peliculei "Jurnalul unui bautor de rom", dar au inceput o relatie abia in 2012, dupa ce actorul american a incheiat relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

Johnny Depp si Vaness Paradis - care au impreuna doi copii: Lily Rose, de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani - s-au despartit in iunie 2012, dupa 14 ani de mariaj si la finalul mai multor luni de speculatii cu privire la destramarea relatiei lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.