Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, care, in ultimii ani, si-a construit o cariera ca designer de moda, a confirmat deschiderea primului ei magazin londonez, pe Dover Street, eveniment ce va avea loc la toamna.

"Cred ca acum este momentul, deoarece imi cunosc clientii. Va fi prima oara cand oamenii vor putea sa vada brandul prin ochii mei (...). Exista galerii grozave in zona. Dover Street Market este situata chiar vizavi, ceea ce nu e rau deloc", a declarat Victoria Beckham pentru site-ul WWD.

Magazinul va ocupa o cladire de trei etaje, pe strada Dover 36, si va avea o suprafata de peste 2.000 de metri patrati. De renovarea cladirii se va ocupa arhitecta Farshid Moussavi, care a lucrat la proiectarea parcului olimpic de la Londra, pentru Jocurile Olimpice din 2012, scrie MEIDAFAX.

"Farshid este o femeie care adora moda. Are o privire conceptuala care imi place. Vrem sa realizam ceva diferit, fara sa fie foarte complicat", a spus Victoria Beckham.

Fosta "Posh" a dezvaluit ca in magazin vor fi disponibile spre vanzare toate colectiile sale, de blugi, accesorii si ochelari.

Totodata, designerul britanic a afirmat ca intentioneaza sa isi extinda afacerile si la New York, unde a deschis deja un nou birou.

"Imi iau afacerea in serios (...) Pentru a ajunge la urmatorul nivel, am nevoie de o echipa la fata locului, care sa traiasca si sa respire tot ce se intampla in America", a adaugat Victoria Beckham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.