Actorii Sam Worthington si Zoe Saldana vor juca in cele trei continuari ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, cineastul care a asigurat si regia lungmetrajului original.

Cei doi actori se alatura astfel lui Stephen Lang, care va reveni si el in aceasta franciza. James Cameron va regiza noua trilogie SF, pe care o va produce in colaborare cu Jon Landau.

Studiourile Fox au anuntat ca vor exista trei - nu doua - continuari ale filmului "Avatar", iar James Cameron i-a angajat pe scenaristii Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver si Shane Salerno pentru a colabora cu ei la scrierea scenariilor pentru "Avatar 2", "Avatar 3" si "Avatar 4", scrie MEDIAFAX.

Actorul Sam Worthington a dezvaluit intr-un interviu recent ca cele trei continuari vor fi filmate impreuna, fara pauze intre ele.

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane in decembrie 2016. Urmatoarele filme din aceasta serie vor fi lansate in 2017 si in 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.