Serialul "Redactia/ The Newsroom", despre culisele programului de stiri realizat de reteaua de televiziune fictiva ACN, va lua sfarsit odata cu sezonul al treilea, ce va fi difuzat in toamna, au declarat, luni, reprezentantii postului HBO.

Aceasta drama, creata de scenaristul Aaron Sorkin, premiat cu Oscar in 2011 pentru adaptarea scenariului peliculei "Reteaua de socializare/ The Social Network", integreaza evenimente sociale si politice din viata reala cu activitatea redactiei de stiri a unui post de televiziune fictiv, ACN.

Spre deosebire de drama pentru televiziune "Viata la Casa Alba/ The West Wing", de Aaron Sorkin, distinsa cu trei Globuri de Aur si 26 de premii Emmy, serialul "Redactia" nu a mai avut acelasi succes, fiind criticat pentru prezentarea intr-o lumina ipocrita a atmosferei dintr-o redactie de stiri, scrie MEDIAFAX.

Cu toate ca Jeff Daniels, interpretul prezentatorului de stiri Will McAvoy, a castigat un premiu Emmy pentru cel mai bun actor intr-un serial dramatic, primul sezon al serialului a primit doar trei nominalizari la prestigiosul premiu, printre care Jane Fonda pentru cea mai buna actrita invitata intr-un serial dramatic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.