Cel de-al saptelea sezon al serialului "Mad Men" va debuta pe micile ecrane nord-americane pe 13 aprilie, au anuntat sambata reprezentantii postului de televiziune AMC.

Al saptelea sezon al acestui serial TV de succes a fost impartit de producatori in doua jumatati, care vor fi difuzate in 2014, respectiv in 2015.

Potrivit reprezentantilor postului AMC, prima jumatate din al saptelea sezon al serialului "Mad Men" se va intitula "The Beginning", iar a doua jumatate se va intitula "The End of an Era", scrie MEDIAFAX.

Cu o actiune plasata in New York-ul anilor '60, serialul "Mad Men" urmareste viata si competitia acerba intre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de publicitate de pe Madison Avenue si care fac din vanzari o arta in sine.

Serialul ii are in rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) si January Jones (Betty Draper).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.