Actrita si fotomodelul canadian Pamela Anderson s-a casatorit pentru a doua oara cu unul dintre fostii ei soti, Rick Salomon, informeaza site-ul revistei People.

Fosta actrita din serialul "Baywatch", in varsta de 46 de ani, si-a prezentat in public noua verigheta la gala de caritate "Help Haiti", organizata de actorul Sean Penn sambata seara, la Los Angeles. Cu acea ocazie, starleta canadiana a confirmat pentru E! faptul ca s-a casatorit din nou cu Rick Salomon.

"Suntem foarte fericiti. Familiile noastre sunt foarte fericite si asta este tot ce conteaza", a spus Pamela Anderson, potrivit MEDIAFAX.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, insa casnicia lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.

Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007.

Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.