Victor Slav ar putea sa divorteze de Bianca Dragusanu, dupa ce aceasta a petrecut patru zile la Paris alaturi de fostul sau iubit, Adrian Cristea.

Bianca Dragusanu a plecat joi in scurta sa vacanta la Paris, unde s-ar fi intalnit cu Adrian Cristea. Sotul ei a explicat prin ce a trecut in aceasta perioada in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta.

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Revelionul, Craciunul impreuna, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasa. Am banuit ca nu mai e in Romania. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am urmarit Facebook-ul, am vazut ca posteaza fotografii cu mine, m-am linistit. Am vorbit pe Whatsapp. (...) Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat (....) N-o sa vorbesc cu cine a plecat, eu nu am stiut de ea patru zile. Conteaza ca nu pot sa construiesc cu acest om lucruri, asta este cel mai grav", a declarat Victor Slav in exclusivitate "La Maruta".

De cealalta parte a baricadei, Bianca Dragusanu povesteste ca existau deja probleme grave in casnicia ei si deja nu mai locuia cu Slav in aceeasi casa.

Bianca Dragusanu e in prag de divort dupa ce si-a petrecut weekendul la Adrian Cristea.

"Aceasta problema intre noi doi nu este de 4 zile. Am avut probleme de comunicare in cuplu de mai mult timp. Am discutat cu el. Am ajuns la concluzia ca e prea bun pentru mine. Il iubesc. (...) Eu si cu sotul meu, Victor, am trecut printr-o situatie dificila inainte ca eu sa fac acest gest nejustificat. Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva timp. De Revelion, nu prea stiam cum sa ii justific absenta. Eram despartiti, dar nu oficial. Eu cand am facut acest gest de nebunie, eram despartita de el, dar nu oficial. Aceste trei zile m-au pus in fata faptului implinit si mi-am dat seama ca eu ma simt cel mai bine langa el. Am constientizat ce simt exact cand am aterizat. E cam tardiv pentru orice regret", a spus ea.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.