Trupa byron va sustine un concert pe data de 23 ianuarie, de la ora 21.00, in clubul Hard Rock Cafe din Capitala, informeaza organizatorii evenimentului, Bestmusic.

In cei sapte ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au realizat proiecte DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musicalul "Nevestele Vesele din Windsor" si au sustinut un numar mare de concerte la festivaluri de renume si in cluburi.

Trupa byron a sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv "30 de secunde de turneu", onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, "30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima". Pe langa albumul "30 de secunde de faima", cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul "Perfect".

Trupa byron este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe), scrie MEIDAFAX.

Biletele pentru concertul formatiei byron din Hard Rock Cafe pot fi gasite online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului, la intrare. Acestea costa 40 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 50 de lei - VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul este limitat la 80 de locuri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.