Teo Trandafir a recunoscut ceea ce se zvoneste de ceva vreme: si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala, insa nu doar pentru a slabi, ci si pentru ca muschiul sau abdominal sa se poata reface, in sfarsit, dupa interventiile chirurgicale de acum trei ani.

Despre Teo Trandafir s-a speculat ca ar urma sa isi micsoreze stomacul pe cale chirurgicala in vacanta de sarbatorit. Vedeta a fost, de altfel, susprinsa de paparazzi intrand intr-o clinica de profil din Bucuresti.

La momentul respectiv, vedeta de televiziune nu a oferit nicio declaratie pe seama acestui subiect. La inceputul noului an, Teo a ales sa fie sincera cu publicul care o admira si a recunoscut ca a apelat la o operatie de micsorare a stomacului. Motivul principal a constat, se pare, in cu totul altceva decat a slabi si a arata bine din punct de vedere estetic.

"Trebuie sa reconstruim muschiul abdomenului, sectionat de prea multe ori pentru a se mai putea reface(...) Nu m-am operat ca sa slabesc. Puteam sa traiesc si asa, multumita chiar. Dar daca o scadere semnificativa in greutate ar inlesni refacerea acestui muschi, de ce sa nu incercam? Doar pentru ca iar scriu ziarele ca nu trebuia? Ca sunt opinii si opinii? Am trecut prin prea multe ca sa ma emotionez la parerea oricui, in afara de cea a medicului meu. Am postat pe facebook poze din 23 si 24 decembrie, in care eram in perfecta stare. Am impodobit bradul impreuna cu fiica mea, am ras si am glumit cu tata, la telefon", a marturisit Teo pe blogul ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.