Ultimul film al lui Martin Scorsese care a avut premiera zilele acestea, "Lupul de pe Wall Street", a spart recordurile pentru cele mai multe injuraturi inregistrate intr-un film incadrat la categoria "R".

Cuvantul din limba engleza care incepe cu litera "f" a fost pronuntat de 506 ori. Filmul a fost facut dupa cartea lui Jordan Belfort, care a folosit acest cuvant de si mai multe ori: 737.

"Lupul de pe Wall Street" a primit din partea asociatiei americane care monitorizeaza distributia filmelor ratingul "R" - adica "restrictionat" copiilor cu varste pana la 17 ani, care pot urmari productia doar in compania unui adult. Peste aceasta categorie se mai afla doar NC-17, care interzice total accesul celor cu varste sub 17 ani.

Pana acum Spike Lee detinea acest record neobisnuit, prin filmul "Summer of Sam", unde cuvintele vulgare au fost folosite de 435 de ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.