Bruno Mars a fost cel mai piratat artist al anului 2013, piesele acestuia fiind descarcate ilegal de 5,8 milioane de ori, iar cantaretul este urmat in clasament de Rihanna si Daft Punk, informeaza huffingtonpost.com.

Piesele autorului hitului "Gorilla" au fost descarcate ilegal de 5,8 milioane de ori prin intermediul aplicatiei BitTorrent din ianuarie pana in decembrie 2013, potrivit cifrelor publicate de Musicmetric, transmite MEDIAFAX.

Astfel, artistul nascut in Hawaii, in varsta de 28 de ani, i-a intrecut pe Rihanna, ale carei piese au fost descarcate ilegal de 5,4 milioane de ori, si Daft Punk, formatia clasandu-se pe locul al treilea, cu 4,2 milioane de descarcari ilegale.

In topul 10 al celor mai piratati cantareti au fost inclusi si Justin Timberlake, cu 3,9 milioane de descarcari, si Flo Rida, cu 3,5 milioane de descarcari ilegale.

Rapperii Kanye West si Jay-Z s-au clasat pe locurile al saselea si al saptelea, cu 3,2 milioane de descarcari ilegale, respectiv 3,17 milioane de descarcari ilegale.

Topul a fost completat, in ordine, de Drake, Pitbull, Maroon 5, Adele, Pharrell Williams si Katy Perry.

Cifrele prezentate de Musicmetric reprezinta albumele si melodiile care au fost descarcate prin intermediul BitTorrent, un program care permite transferul online de fisiere de dimensiuni mici si mari intre persoane diferite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.