Membrii trupei rock Cargo au fost implicati intr-un accident rutier, care s-a petrecut miercuri dupa-amiaza in nordul judetului Valcea, scrie Mediafax.

O soferita care circula pe DN 7 a pierdut controlul volanului si a intrat in microbuzul trupei. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Chitaristul trupei Cargo, Adrian Barar, a anuntat accidentul rutier, pe un site de socializare. "Accident in prima zi din an. Suntem nevatamati! Am trecut primul hop, s-a spart ghinionul", a scris Barar.

Mai multe detalii cu privire la accident au fost publicate pe pagina de facebook a trupei rock. "Am fost implicati intr-un accident pe Valea Oltului, in timp ce ne intorceam acasa dupa Revelion. Din sens opus o femeie a pierdut controlul volanului si a lovit masina noastra. Aceasta i-a salvat si viata, altfel ar fi cazut in raul Olt. Atat noi cat si femeia am scapat nevatamati!", se arata in anuntul trupei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.