Presedintele Barack Obama este un mare fan al serialului "Urzeala Tronurilor", produs de HBO

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, este un adept al serialelor de televiziune, acesta urmarind numeroase filme in timpul sau liber, informeaza cotidianul New York Times, citeaza adevarul.ro.

Este stiut de mai mult timp ca unul din serialele preferate este „Homeland”, film in care este prezentata activitatea in mare activitatea CIA, de la modul in care „intervieveaza” pe cei veniti de pe campuri de lupta, pana la metode de abordare ale agentiilor de informatii straini. O alta productie, apropiata ca profil, este „House Of Cards”, serial in care sunt prezentate jocurile politice, ambitiile celor scena politica. insa, pe langa acest tip de seriale, printre preferintele liderului de la Casa Alba regasim si „Game of Thrones”, dar mai ales „Breaking Bad”, productie cu ale carei episoade pare sa fie ramas in urma, potrivit New York Times. „B

Pe langa serialele de televiziune mentionate anterior, pot fi adaugate si filme care prezinta viata americana din alte perioade, cum sunt „Boardwalk Empire” (perioada Prohibitiei) si „Mad Men” (anii 60).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.