Cel mai recent album al cantaretului american Bruce Springsteen a fost lansat pe site-ul Amazon, mai devreme decat era programat, din cauza unei greseli a companiei americane de comert online, informeaza contactmusic.com.

Cel mai recent album al lui Bruce Springsteen a avut acelasi parcurs ca cel mai nou material discografic al cantaretei Beyoncé, lansat exclusiv pe iTunes - magazinul online de muzica al companiei Apple - fara niciun anunt prealabil. Diferenta dintre "The Boss" si diva R&B este ca Beyoncé a detinut controlul asupra lansarii, in timp ce Bruce Springsteen nu a avut niciun cuvant de spus in ceea ce priveste aparitia online a noului sau album, la sfarsitul saptamanii trecute.

Potrivit MEDIAFAX, programat sa fie scos pe piata pe 17 ianuarie, albumul lui Springsteen a fost lansat pe Amazon pe 28 decembrie, cu cateva saptamani mai devreme.

Aceasta "scapare" a celor de la Amazon nu a trecut neobservata si albumul a fost descarcat de cateva ori pana cand reprezentantii site-ului au remarcat greseala si au scos link-ul de descarcare. Cu toate acestea, nu au fost suficient de rapizi, iar albumul a ajuns sa fie disponibil pentru descarcare pe site-uri de profil ilegale.

Serverele Amazon sunt renumite pentru masurile de securitate stricte, astfel ca nu se stie, in acest moment, daca a fost o greseala a sistemului sau una umana.

"High Hopes" este al 18-lea album de studio pe care Springsteen il lanseaza si este rezultatul a zece ani de inregistrari. Albumul cuprinde si doua cantece inregistrate alaturi de fosti membri ai trupei E Street care intre timp au murit - Danny Federici, decedat in 2008, si Clarence Clemons, decedat in 2011.

Bruce Springsteen, nascut pe 23 septembrie 1949, este cunoscut pentru popularizarea genului "heartland rock", versurile poetice ale cantecelor sale si sentimentele tipic americane transmise, centrate pe New Jersey-ul natal. Poreclit "The Boss", Springsteen a lansat mai multe albume rock de succes, printre care "Born in the USA" si "Born to Run", si a vandut peste 120 de milioane de discuri in intreaga lume. A fost recompensat cu 20 de premii Grammy, doua Globuri de Aur si un Oscar. Este considerat unul dintre cei mai influenti compozitori ai secolului 20, iar in 2004 revista Rolling Stone l-a inclus in topul celor mai mari 100 de artisti ai tuturor timpurilor, pe locul 23.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.