Jet Li, cunoscutul actor chinez de filme de actiune, se trateaza pentru o boala de care sufera din 2010 care a scapat recent de sub control.

Jet Li sufera de hipertiroidism, o boala care il macina de cativa ani, dar despre care s-a ferit sa vorbeasca. Hipertiroidismul apare cand glanda tiroida produce hormon tiroidian in exces.

La 50 de ani, starul a dezvaluit problemele de sanatate in cadrul unui show de talente in juriul caruia se afla, in China. In ultimele sale aparitii, Li a aratat schimbat, mult mai gras si schimbat la fata. Actorul a glumit, spunand ca "Sunt gras, nu am timp sa slabesc. Asta e adevarul".

Tratamentul pe care-l urmeaza nu ii permite activitate fizica excesiva. Li sustine ca nu se considera un erou sau un specialist in arte martiale, desi cariera sa se bazeaza pe filme de actiune.

"Sunt doar un om. Nu sunt Wong Fei Hung, nu sunt Huo Yuan Jia (numele eroilor din filme pentru care este cunoscut), nu sunt un erou. Sunt un om ca oricare altul", a declarat Jet Li.

Acesta a mai spus ca este hotarat sa-si continue munca, desi uneori durerile devin insuportabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.