Averea actorului Paul Walker, estimata la 45 de milioane de dolari, genereaza disensiuni serioase intre familia si fostele iubite ale starului hollywoodian, scrie MEDIAFAX.

Dupa o perioada de doliu respectata de ambele tabere, familia Walker se afla in prezent pe punctul unei "implozii", din cauza spinoasei chestiuni a averii lasate de actor. Cui trebuie sa ii revina averea lui Paul Walker, estimata la 45 milioane de dolari?

In afara de parintii sai, alti doi pretendenti si-au manifestat deja interesul, potrivit site-ului Hollywood Life. Rebecca McBrain, care a fost iubita lui Paul Walker din 1998 pana in 1999 si care i-a daruit acestuia o fiica, Meadow, isi cere partea. Familia Walker se opune insa pretentiilor financiare formulate de Rebecca McBrain.

"Familia lui Paul Walker nu o va lasa in niciun caz pe Rebecca sa puna mana pe toti banii", spune un apropiat al actorului. "Parintii lui cred ca ei sunt aceia care trebuie sa administreze averea. Spun ca ei sunt aceia care l-au cunoscut cel mai bine", a adaugat aceeasi sursa.

Fiica sa, in varsta de 15 ani, a priori mostenitoare legitima, este considerata insa mult prea tanara de catre parintii starului pentru a administra singura acea avere.

La randul ei, Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita din ultimii sapte ani a actorului Paul Walker, considera ca are si ea un cuvant de spus in privinta averii. Familia Walker va trebui sa rezolve aceste tensiuni generate de succesiunea lui Paul Walker. Avand o astfel de avere, pare destul de ciudat faptul ca actorul, desi avea doar 40 de ani, nu isi facuse un testament. Bataliile juridice care dezbina numeroase familii de la Hollywood reprezinta un fapt curent in lumea showbizului, iar familia lui Paul Walker nu este cu nimic mai "nevinovata" din acest punct de vedere decat cele ale cantaretilor Elvis Presley sau Michael Jackson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.