Cantareata americana Taylor Swift ocupa primul loc in topul celor mai generoase vedete din 2013 - "Top 20 Celebs Gone Good" - prin prisma donatiilor facute in beneficiul unor asociatii de caritate, au anuntat reprezentantii fundatiei DoSomething.org.

Cantareata country-pop a ocupat primul loc in acest top pentru al doilea an consecutiv, dupa ce a donat cu ocazia celei de-a 24-a aniversari a ei suma de 100.000 de dolari orchestrei The Nashville Symphony.

Pe locul al doilea se afla grupul One Direction, care si-a inceput anul facand voluntariat in Ghana, alaturi de fundatia de caritate britanica Comic Relief. Harry Style, Liam Payne si colegii lor de trupa au strans apoi peste 800.000 de dolari prin intermediul platformei caritabile online Prizeo pentru Trekstock, o organizatie londoneza non-profit care sprijina cercetarile asupra cancerului.

Pe locul al treilea se afla actorul Paul Walker, al carui deces, produs pe 30 noiembrie, a adus in atentia lumii intregii eforturile filantropice depuse de starul hollywoodian. in ziua mortii sale, Paul Walker a prezentat o gala de caritate pentru familiile afectate de taifunul ce a devastat statul Filipine. Studiourile Universal au anuntat recent ca o parte din incasarile ce vor fi generate de comercializarea filmului "Fast & Furious 6" in format DVD vor fi donate fundatiei de caritate infiintata de Paul Walker, Reach Out WorldWide, care ajuta persoanele afectate de dezastre si catastrofe naturale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.