Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descarcari ilegale pe internet si ocupa astfel primul loc in topul celor mai piratate productii TV din 2013, au anuntat editorii site-ului TorrentFreak.

Astfel, serialul "Urzeala tronurilor", realizat de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a fost descarcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicatiei BitTorrent. Aceasta cifra spectaculoasa indica faptul ca serialul a fost urmarit in mod ilegal mai mult decat a fost urmarit in mod legal.

Pe locul al doilea se afla serialul "Breaking Bad", produs de televiziunea AMC. Episodul final al acestui serial a generat 4,2 milioane de descarcari, potrivit site-ului TorrentFreak.

Locul al treilea este ocupat tot de o productie a AMC, serialul "The Walking Dead", care a generat 3,6 milioane de descarcari. Serialul "The Big Bang Theory" se afla pe locul al patrulea, iar comedia "How I Met Your Mother" ocupa locul al cincilea.

Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din 2013 este completat, in ordine, de productiile "Homeland", "Vikings", "Suits", "Hannibal" si "Arrow".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.