Cantareata americana Nicole Scherzinger intentioneaza sa isi faca debutul in industria modei prin lansarea propriei linii vestimentare, pe care o va crea in colaborare cu brandul britanic Missguided, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, artista este foarte aproape de a semna un contract avantajos pentru a-si lansa propria colectie si nu va reveni in juriul editiei britanice a emisiunii de talente "The X Factor".

"Missguided considera ca ea ar fi foarte potrivita pentru acest brand, iar moda este un domeniu de care Nicole este foarte interesata. Nimic nu a fost deocamdata semnat pentru editia de anul viitor a emisiunii «The X Factor» si cel mai probabil ea nu va reveni in juriul acesteia. Asadar, va fi o minunata oportunitate pentru Nicole de a se aventura in domenii noi", a declarat o sursa pentru tabloidul Daily Mirror, scrie MEDIAFAX.

"Vrea sa continue sa lucreze in Marea Britanie, intrucat adora viata de aici si simte ca este o britanica cu titlu onorific. Isi va continua, evident, cariera de cantareata", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger isi va pune amprenta asupra stilului viitoarei colectii, care va include articole vestimentare "sexy si stranse pe trup".

Nicole Scherzinger, in varsta de 34 de ani, s-a remarcat in calitate de solista principala a grupului Pussycat Dolls, alaturi de care a lansat, in perioada 2004 - 2009, cateva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" si "Jai Ho! (You Are My Destiny)". In 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat doua single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" si "Baby Love".

In 2010, cantareata a decis sa paraseasca definitiv grupul Pussycat Dolls si sa se concentreze asupra unei cariere solo. In 2011, artista si-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus cateva cantece ce au avut mare succes pe plan international - "Poison", "Don't Hold Your Breath" si "Right There".

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Pe langa cariera de cantareata, Nicole Scherzinger a cochetat si cu actoria, jucand in cateva productii hollywoodiene, dar a avut apoi succes si in alte domenii, precum moda si televiziunea.

Nicole Scherzinger are o relatie de mai multi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcata de cateva despartiri si impacari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.