Desi cei doi s-au impacat de dragul copiilor, nu reusesc sa cada la pace in ceea ce priveste datoriile pe care o firma condusa de fiul afaceristului, Honorius, le-ar avea fata de Adriana.

Desi de ceva vreme locuiesc din nou impreuna, hotarand sa mai dea o sansa casniciei lor, cel putin de dragul copiilor pe care ii au impreuna, relatia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare sa fie din ce in ce mai tensionata.

Asta se datoreaza faptului ca, chiar daca au redevenit o familie, Adriana Bahmuteanu continua demersurile in instanta pentru a obtine despagubiri banesti de la o companie aflata in administrarea fiului cel mare al afaceristului, Honorius.

Vedeta de televiziune spune ca a fost nedreptatita in momentul in care, imediat dupa ce a parasit impreuna cu cei doi copii, caminul conjugal pe care il impartea cu Silviu Prigoana, a fost concediata.

Tocmai de asta, cere firmei despagubiri in valoare de 100.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.