CNA nu doreste ca tinerele romance sa vada in Bianca Dragusanu un model de urmat in viata.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) nu acorda licenta postului Antena Stars (actualul Antena 2) din pricina Biancai Dragusanu. Roscata ar fi urmat sa aiba un reality show, „Academia Biancai”, in care mai multe tinere aveau sansa sa invete de la ea cum sa reuseasca in viata, scrie ADPM.

Tocmai pentru faptul ca roscata nu este „un model in viata”, membrii CNA au decis sa nu acorde licenta postului TV ce urma sa se lanseze in perioada imediat urmatoare.

Narcisa Iorga, membru in CNA, a explicat ca nu agreaza ideea unui post in totalitate tabloid, in conditiile in care au de furca deja cu doua emisiuni de la Antena 1, "Acces Direct" si "Un Show Pacatos", pe care le-a amendat in mai multe randuri din pricina incalcarii legilor audio-vizualului.

"Este o televiziune tabloid de 24 de ore. Nu voi sustine niciodata tabloidizarea unui post de televiziune”", a declarat Iorga la Acces Direct.

Aceasta a amintit ca in aceasta toamna a primit sute de plangeri de la telespectatori pe seama mediatizarii excesive a nuntii, a posibilului avort si a posibilului divort al Biancai Dragusanu.

"In octombrie au fost sute de reclamatii pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu casatoria, cu mizeriile, cu tot ce tinea de intimitatea lor",
a mentionat Narcisa Iorga pentru paginademedia.ro.

Se pare ca Bianca Dragusanu ar fi urmat sa fie platita cu 16.000 de euro pe luna pentru acest reality show. Momentan, proiectul a fost oprit.

"Am plans cand am auzit, pentru ca acesti oameni nici nu ma cunosc. Eu ii invit sa vina sa vada episodul pilot si sa vada ca e totul foarte decent",
a spus Bianca Dragusanu la Acces Direct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.