Actrita Kate Winslet, casatorita cu omul de afaceri Ned Rocknroll, a nascut, sambata, un baietel, intr-un spital din Sussex, Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk.

Actrita, recompensata cu premiul Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", s-a casatorit, in 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul lui Richard Bronson, care detine compania spatiala Virgin Galactic.

Baietelul este al treilea copil al actritei Kate Winslet, care mai are doi copii din casniciile anterioare: Mia, in varsta de 13 ani, din casatoria cu regizorul Jim Threapleton, si Joe, in varsta de noua ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

Kate Winslet, in varsta de 38 de ani, este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland", scrie MEDIAFAX.

Actrita britanica a fost preferata criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.