Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa se casatoreasca in curand si intentioneaza sa marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nunta, afirma presa internationala, citata de contactmusic.com.

Aceasta serie de patru nunti va debuta cu o petrecere in Australia si se va incheia cu o receptie somptuoasa la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o detine in sudul Frantei.

Angelina Jolie se afla in prezent in Australia, unde filmeaza cel de-al doilea proiect regizoral al ei, filmul "Unbroken".

Desi actrita in varsta de 38 de ani se afla in aceste zile in sud, in insoritul Sydney, prima ceremonie de nunta se va desfasura in rezervatia naturala Ayers Rock - careia aborigenii ii spun Uluru - din nordul Australiei. Ceremonia va avea loc pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va implini varsta de 50 de ani.

"Vor organiza o prima petrecere la Ayers Rock in Australia, in ziua in care Brad va implini 50 de ani, in decembrie. Angelina isi doreste o ceremonie aborigena, la rasaritul soarelui", a declarat o sursa pentru tabloidul Daily Star, scrie MEDIAFAX.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au logodit in aprilie 2012 si vor organiza la inceputul anului 2014 o a doua ceremonie de nunta, intr-una din resedintele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

Dupa aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie in Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, intrucat cenusa mamei sale, Marcheline Bertrand - care a murit din cauza unui cancer ovarian la varsta de 56 de ani - a fost imprastiata deasupra acestei insule. Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea detinuta de cuplu in sudul Frantei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasa pentru rude si prieteni.

"Petrecerea finala va fi una spectaculoasa si va avea loc pe proprietatea detinuta de cuplu in sudul Frantei, in luna mai, in perioada Festivalului de Film de la Cannes", a adaugat aceeasi sursa.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Anul trecut, in luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.