Revista Forbes a intocmit topul vedetelor de la Hollywood care sunt platite in mod exagerat.

Actorul Adam Sandler ocupa prima pozitie in topul celebritatilor platite exagerat la Hollywood, in raport cu veniturile aduse de filmele in care au jucat, potrivit unui clasament realizat de Forbes, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit estimarilor revistei Forbes, cele mai recente trei filme in care a jucat Adam Sandler ("Jack si Jill", "Baiatu' tatii/ That's My Boy" si "Hotel Transilvania") au generat incasari medii de 3,40 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit starul.

âIn ultimii ani, studiourile de la Hollywood au luat decizia de a plati onorarii initiale mai mici si de a conditiona plata actorilor de incasarile din box office.

Editorii revistei au afirmat ca au realizat topul pornind de la salariul actorilor, bugetul pentru fiecare film si cheltuielile aferente, pentru a calcula venitul mediu adus de fiecare actor, in raport cu fiecare dolar platit acestuia.

Actrita Katherine Heigl, care a jucat in filmele fara prea mare succes la public "Un cuplu mortal", alaturi de Ashton Kutcher, si "Face toti banii", s-a situat pe locul al doilea, cu un profit mediu de 3,50 de dolari pentru fiecare dolar castigat.

Pe locul al treilea se afla Reese Witherspoon, protagonista a filmelor "Apa pentru elefanti" si "Sa fie razboi", cu un profit mediu de 3,90 de dolari pentru fiecare dolar castigat.

Pe locul al patrulea se afla Nicholas Cage, cu un profit mediu de 6 dolari, iar Kevin James ocupa locul al cincilea, cu un venit mediu de 6,10 dolari la fiecare dolar castigat.

In 2012, pe primul loc in topul Forbes s-a situat Eddie Murphy, cu un venit mediu de 2,30 dolari pentru fiecare dolar castigat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.