Studiourile Universal au anuntat miercuri seara ca au luat decizia de a amana pe termen nedeterminat productia peliculei "Fast & Furious 7", in urma tragediei in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker.

"Toata lumea de la Universal este dedicata acum sprijinirii familiei lui Paul Walker. La ora actuala, simtim ca este responsabilitatea noastra sa oprim productia de la Fast & Furious 7 pentru ca sa analizam toate optiunile si sa mergem inainte cu franciza" au declarat studourile intr-un comunicat, relateaza variety.com.

Potrivit site-ului The Wrap, pentru ca proiectul este asigurat, costurile amanarii sau anularii complete a productiei nu vor fi o problema pentru producatori.

Producatorii analizeaza momentan mai multe optiuni pentru continuarea proiectului: sa integreze moartea lui Brian O'Conner in film, sa pastreze personajul dar cu alt actor sau sa se foloseasca de CGI pentru a introduce actorul in restul scenelor.

Orice decizie ar lua, personajul Brian O'Conner va fi inclus in scenariu intr-o forma sau alta. Tot ieri, studiourile Universal au lansat "un tribut video" emotionant in memoria actorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.