Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca va petrece sarbatorile de iarna in Thailanda, urmand sa plece din tara peste zece zile si sa revina in 4-5 ianuarie.

"Merg in Thailanda. Am sucit globul, nu mai merg in Brazilia, merg in partea cealalta. Plec peste zece zile, stau pana pe 4-5 ianuarie. Nu plec singur, nu detaliez cu cine plec, dar printre cei cu care plec este mama. Nu plec numai cu mama ca nu m-am calugarit, dar printre cei cu care merg o sa fie si mama", a declarat, marti, Radu Mazare, transmite MEDIAFAX.

Intrebat la cat costa aceasta vacanta, primarul nu a dorit sa spuna o cifra exacta, afirmand doar ca nu costa mult deoarece pretul biletelor catre destinatia respectiva este mic.

Aproape in fiecare an, Mazare si-a petrecut sarbatorile de iarna in locuri exotice, printre destinatiile in care s-a aflat in ultimii ani numarandu-se Madagascar, Papua Noua Guinee, Venezuela si Honduras. Anul trecut, el a fost de sarbatori in Singapore, Malaezia si Thailanda.

Ministerul Afacerilor Externe i-a avertizat pe romanii care vor sa calatoreasca in Thailanda ca in prezent au loc demonstratii antiguvernamentale in aceasta tara, care pot degenera in violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.