Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a confirmat reprezentantul vedetei, informeaza huffingtonpost.com.

Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stalp sau de un copac si a fost imediat cuprinsa de flacari, dupa care a explodat.
Potrivit huffingtonpost.com, nu se cunosc inca motivele pentru care soferul masinii a pierdut controlul automobilului.

De asemenea, pe pagina de Facebook a actorul a aparut un mesaj al echipei vedetei in care se arata ca acesta se indrepta spre un eveniment caritabil pentru fundatia sa Reach Out Worldwide.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident de autoturism in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia sa Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata", se arata in mesajul publicat pe pagina de socializare a actorului.

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. in 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". A inceput sa primeasca roluri in filme de actiune si pentru un public tanar precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003). Adevarata turnura in cariera a venit in momentul cand a jucat in filmul "Furios si Iute", in 2001. In momentul accidentului sau, Walker lucra la partea a saptea a acestei serii de succes.


Aceasta ar fi ultima poza cu actorul, luata cu 30 de minute inainte sa moara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.