Actrita americana Jennifer Love Hewitt, in varsta de 34 de ani, a nascut, marti, o fetita pe nume Autumn James Hallisay, informeaza accesshollywood.com.

"Jennifer Love Hewitt si sotul ei Brian Hallisay sunt fericiti sa anunte nasterea fiicei lor. Autumn James Hallisay s-a nascut pe 26 noiembrie", a declarat purtatorul de cuvant al actritei intr-un comunicat.

Jennifer Love Hewitt si actorul Brian Hallisay s-au logodit la inceputul lunii iunie, dupa ce actrita americana a confirmat ca este insarcinata, data nuntii nefiind inca stabilita, scrie MEDIAFAX.

Jennifer Love Hewitt este cunoscuta pentru rolul din productia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat in filmul "Stiu ce ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer", dar si in continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai facut asta-vara/ I Still Know What You Did Last Summer". Actrita poate fi vazuta in prezent in serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", in care joaca rolul Melindei Gordon, o tanara care poate sa comunice cu fantomele care nu au parasit lumea terestra. Ea lucreaza in aceasta perioada si la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.