Ai pregatit cadourile de Craciun? Pentru multi dintre noi alegerea cadoului de Craciun pentru cei dragi este o adevarata provocare. In primul rand necesita timp, dar mai ales inspiratie. Esti pregatit sa faci cea mai potrivita alegere?

Alege sa daruiesti celor dragi FOTOCARTEA CEWE – un cadou unic care se obtine in 3 pasi simpli prin comanda online, iar livrarea se face direct la tine acasa.

Iata cat de simplu este: intri pe www.cewe.ro, descarci software-ul CEWE, alegi designul dorit, adaugi fotografiile tale si FOTOCARTEA
ajunge la tine!

FOTOCARTEA CEWE cu amintirile cele mai dragi poate fi daruita: parintilor, bunicilor si prietenilor tai, care cu siguranta vor aprecia acest cadou deosebit si incarcat de amintiri pretioase.

Descopera si alte idei de cadouri pentru sarbatori, pe www.cewe.ro : tablouri si puzzle personalizat, jucarii, globuri de zapada cu fotografia preferata si multe altele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.