Grupul american de hip-hop Cypress Hill, alcatuit din B-Real, Sen Dog si producatorul DJ Muggs, va lansa un nou album de studio in anul 2014, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Precedentul material semnat de componenta originala a trioul hip-hop american s-a intitulat "'Till Death Do Us Part" si a fost lansat in anul 2004. Cypress Hill inregistreaza in aceasta perioada la studioul Soul Assassins din Los Angeles piesele pentru noul album, care va fi lansat la sfarsitul primaverii din 2014.

Cei trei membri ai grupului au lansat fiecare diverse proiecte muzicale solo in ultimii ani, insa noul album va marca primul lor disc de studio inregistrat in componenta originala, in ultimii 10 ani, scrie MEDIAFAX.

"Suntem inca in fazele incipiente, dar inregistrarile merg destul de bine. Sunetul de pe noul album este contrar tuturor pieselor care sunt populare si are propriul sau univers. Versurile sunt livrate cu tenacitatea vocala a unui tigan drogat care tipa de-a lungul si de-a latul tarii, in ceata. Data lansarii albumului va fi anuntata pe site-ul Cypress Hill", a spus producatorul DJ Muggs.

In 2010, Cypress Hill a lansat cel de-al optulea album de studio, "Rise Up", acesta fiind primul material discografic al grupului care nu a fost produs de DJ Muggs. Albumul a inclus numeroase colaborari cu muzicieni celebri, precum Tom Morello, Mike Shinoda de la Linkin Park si rapperul Pitbull.

Cypress Hill este in prezent formata din B-Real, Sen Dog, DJ Muggs si percutionistul Eric Bobo, formatia fiind considerata una dintre cele mai de succes trupe hip-hop din lume. Timbrul vocal al lui B-Real si sound-ul funk specific productiilor lui Muggs au transformat hituri precum "How I Could Just Kill a Man", "Insane in the Brain", "Hits from the Bong", "Tequila Sunrise" si "Dr. Greenthumb" in adevarate piese clasice ale genului. Primele patru albume ale trupei - "Cypress Hill", "Black Sunday", "III Temples of Boom" si "IV" - au fost premiate cu multiple discuri de aur si platina.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Cele mai recente materiale discografice ale grupului - "Skull & Bones", "Stoned Raiders" si "Till Death Do Us Part" - au adus in sound-ul Cypress Hill multiple influente rock si chiar jamaicane, single-urile "Rap/Rock Superstar", "Trouble", "Lowrider" si "What’s Your Number?" atragand numerosi fani si din afara zonei hip hop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.