Cantareata Lady Gaga a devenit noua imagine a colectiei primavara-vara pe anul 2014 pentru casa de moda Versace, fiind protagonista unui pictorial realizat de cunoscutii fotografi de moda Mert Alas si Marcus Piggott.

Brandul a anuntat pe platforma Twitter implicarea cantaretei in campania Versace, Lady Gaga fiind de altfel prietena cu designerul-sef al casei de moda, Donatella: "Versace o confirma (...) pe Lady Gaga drept imaginea campaniei primavara-vara 2014, fotografiata de Mert Alas si Marcus Piggott".

Imaginea cantaretei pentru aceasta campanie, cu parul lung si oxigenat, pare sa fi fost inspirata de sora lui Gianni Versace, care este in prezent vicepresedinta a grupului Versace si designer-sef al brandului, scrie MEDIAFAX.

Colaborarea dintre Versace si Lady Gaga s-a materializat dupa ce cantareata a compus un cantec pentru Donatella, aparut pe cel mai recent album al artistei americane, "Artpop".

Precedentele doua albume de studio ale cantaretei s-au intitulat "The Fame" (2008) si "Born This Way" (2011).

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.