Un personaj central din serialul animat "Family Guy", care a aparut cu regularitate in aceasta productie TV inca de la difuzarea episodului-pilot, a fost "ucis" in cel mai recent episod, difuzat duminica seara, in Statele Unite.

In episodul difuzat duminica, intitulat "Life of Brian", producatorii acestui show de comedie animata, creat de Seth MacFarlane, au "ucis" un personaj central al seriei, atunci cand Brian, cainele sofisticat al familiei Griffin, a fost lovit de un camion in timp ce se pregatea sa se joace pe strada cu personajul Stewie.

In cele din urma, ranile suferite au fost mult prea grave si Brian nu a mai putut fi salvat.

"Mi-ati oferit o viata minunata, va iubesc pe toti", a spus Brian, inainte de a-si da ultima suflare, in fata membrilor familiei Griffin.

Moartea cainelui Brian a avut loc dupa ce masina timpului a personajului Stewie s-a stricat si nu a mai putut fi reparata, in ciuda eforturilor acestuia. Familia Griffin si-a luat un ultim ramas bun de la prietenul lor patruped. Apoi, calatorind in timp cu o luna in viitor, familia Griffin incearca sa gaseasca cea mai buna metoda pentru a trece peste aceasta tragedie si pentru a-l inlocui pe Brian cu un nou caine, scrie MEDIAFAX.

Brian si Stewie sunt personaje centrale din acest serial si adeseori il ironizau pe Peter, capul familiei Griffin. Brian a fost unul dintre personajele din serial ale caror voci sunt asigurate de Seth MacFarlane, alaturi de Peter, Stewie si Glen Quagmire.

"Family Guy" este un serial animat american despre o familie ce locuieste intr-o suburbie a orasului Quahog, Rhode Island - o suburbie fictionala a Rhode Island. Vietile lor se invart in jurul obiectelor si ideilor din "popular culture" incorporata in conversatii si evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reteaua de televiziune Fox, in 1999.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.