Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit, joi, pe platforma Instagram ca doctorii au identificat celule canceroase intr-un semn pe care il avea pe nas, insa este vorba de un cancer al pielii care rareori devine malign.

Actorul australian, in varsta de 45 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie a sa cu nasul bandajat, afirmand ca a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, dupa ce a fost la un control medical, sfatuit de sotia lui, actrita si producatoarea de film Deborra-Lee Furness.

"Va rog sa nu fiti neglijenti ca mine. Mergeti la control si folositi crema cu protectie solara!!!", a scris Hugh Jackman pe contul sau de Instagram.

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventa forma de cancer de piele si afecteaza peste 90% din pacientii americani. Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, daca tumoarea respectiva este inlaturata, poate leza tesutul din jur si lasa semne, conform site-ului medical WebMD.com.

De altfel, Hugh Jackman a si fost supus deja unei proceduri de inlaturare a acestui semn de pe nas, scrie MEDIAFAX.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obtinut un premiu Saturn, in 2001 - si "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in filme precum "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson.

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.