Este lumea lui Batkid. Noi doar traim in ea.

Miles Scott are 5 ani, iubeste supereroii si se lupta cu leucemia de cand avea doar un an.

Saptamana trecuta, fundatia Make A Wish i-a indeplinit dorinta de a fi Batman. Orasul San Francisco a fost transformat in Gotham City, iar cei de la fundatie au pus la cale o serie de crime.

O femeie a fost luata ostatica, The Riddler a incercat sa sparga o banca, iar Pinguinul a rapit mascota Lou Seal. Micutul Miles, imbracat intr-un mini costum Batman, a rezolvat toate crimele si a restabilit ordinea in oras.

Desfasurarea de forte a fost atat de impresionanta incat intreg internetul vorbeste acum despre Batkid, micutul bolnav de leucemie care a salvat un oras intreg.

Christian Bale a declarat intr-un interviu ca i se pare "foarte emotionanta" povestea lui Miles. In plus, aceasta poveste demonstreaza cat de puternic este simbolul "Cavalerului Intunecat".

"Este mai mare decat mine, sau orice actor care se intampla sa poarte costumul" a spus actorul care l-a interpretat pe Batman in trei filme diferite, regizat de Christopher Nolan.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Baietelul a fost admirat si de Michael Keaton, care l-a interpretat pe Batman in filmele lui Tim Burton: "Batman" si "Batman returns". Keaton a declarat ca Miles Scott si costumasul lui de supererou reprezinta "cel mai uimitor lucru din lume". Ben Affleck, cel mai nou actor care a fost ales pentru a-l interpreta pe marele detectiv, a vorbit pe Twitter despre Miles declarandu-l "cel mai bun Batman din toate timpurile".

Recent, compozitorul Hans Zimmer a declarat ca a compus o coloana sonora speciala pentru Miles. Hans Zimmer este unul dintre cei mai renumiti compozitori de la Hollywood, el lucrand atat la trilogia lui Batman regizata de Christopher Nolan cat si la filmul "Man of Steel".

Citeste si:
Tratamentul revoluționar pentru cancer, în premieră la Spitalul...
Tratamentul revoluționar care...

"Da, Hans a compus ceva pentru Batkid. Nu stim deocamdata cum va fi folosita aceasta muzica dar exista", a declarat publicistul lui Zimmer.

Pana si presedintele Barack Obama a postat un mesaj pe Vine in care il felicita pe Miles pentru ca a salvat Gotham City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.