Actrita americana Sharon Stone va primi un premiu pentru intreaga cariera la editia din acest an a Marrakech International Film Festival, care se va desfasura in perioada 29 noiembrie - 7 decembrie, potrivit contactmusic.com.

Premiul pe care Sharon Stone urmeaza sa il primeasca la acest festival vine in completarea unor alte distinctii pe care actrita le-a primit in ultima perioada. Astfel, recent, Sharon Stone a fost recompensata de mai multi laureati ai premiului Nobel pentru pace reuniti la Varsovia cu Premiul pentru Pace (Peace Summit Award), pentru implicarea sa in lupta contra maladiei SIDA.

Pe de alta parte, in cadrul editiei din acest an a Marrakech Film Festival va fi omagiata si o alta actrita celebra - artista franceza Juliette Binoche.

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, gratie rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar, scrie MEDIAFAX.

Infiintat in 2001, Marrakech International Film Festival a devenit cel mai important eveniment din Maroc dedicat cinematografiei.

Presedintele juriului la editia din acest an a Marrakech International Film Festival este cineastul american Martin Scorsese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.