Uitandu-ne peste albumele foto de pe vremea bunicilor si a parintilor nostri ne dam seama ca isi faceau timp sa colectioneze fotografii cu cele mai frumoase si importante momente din viata lor si a celor dragi.

Ei colectionau de fapt amintiri pretioase pe care mai tarziu le lasau nepotilor lor. Surprindeau emotiile pe care le traieste orice familie: nunta, nasterea primului copil, botezul sau prima zi de scoala si aveau grija sa creeze albume foto pentru fiecare dintre aceste momente.

Vechile albume foto, greu de organizat sunt acum inlocuite de CEWE FOTOCARTE, cea mai rapida si mai originala modalitate de a te bucura impreuna cu familia ta de amintirile din copilarie, din vacante si de toate momentele unice din viata ta.

Pretuim momentele petrecute cu familia si le transformam in fotografii pe care de multe ori le lasa sa se piarda in folderele de pe calculator. De sarbatori, ofera un cadou inedit, fa-le o surpriza celor dragi si ofera un cadou unic de care cu siguranta se vor bucura si cu care ii vei surprinde: ofera o CEWE FOTOCARTE.

Produsele Cewe merita toata atentia ta pentru ca ele au garantia calitatii, iar vestile bune nu se opresc aici! Pana pe 30 noiembrie poti profita de reducerile de pana la 50% pentru CEWE calendare, CEWE FOTOCARTE si multe alte produse. Descopera totul aici: www.cewe.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.