Ricchi e Poveri, una dintre cele mai cunoscute trupe italiene ale ultimilor 40 de ani, se reintoarce in Romania si va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 26 februarie 2014, incepand cu ora 20.00.

Formatia Ricchi e Poveri vrea sa recompenseze publicul din Romania dupa succesul neasteptat de care s-a bucurat precedentul spectacol.

Anul trecut, chiar inaintea concertului pe care Ricchi e Poveri l-a sustinut cu casa inchisa la Sala Palatului din Bucuresti, liderul trupei, Franco Gatti, a suferit o grea pierdere: fiul sau a murit. Grupul a reusit sa onoreze spectacolul, iar membrii sai sunt hotarati sa duca la bun sfarsit si promisiunea facuta publicului roman: "ne vom intoarce cu mult mai mult chef la anul, pentru un nou concert", au promis la unison.

Biletele pentru acest concert au fost deja puse in vanzare, la preturi care variaza intre 60 si 300 de lei, scrie MEDIAFAX.

Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din Romania intre anii '70 -'90, Ricchi e Poveri vin sa reaminteasca celebrele lor melodii "Mamma Maria", "Voulez Vous Dancer", "Dimmi Quando", "Parla col cuore" si "Come eravamo".

Infiintat in urma cu 44 de ani, trioul alcatuit din Franco Gatti, Angela Brambati si Angelo Sotgiu, a cunoscut consacrarea la celebrul Festival de la San Remo, editia din 1970. De la debut, formatia a vandut peste 20 de milioane discuri si a lansat 19 albume de studio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.