Eminem a fost marele castigator la editia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (MTV EMA), care a avut loc duminica seara, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda, rapperul american fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar si cu Global Icon Award.

Potrivit MTV, editia de anul acesta a galei MTV Europe Music Awards a fost una extravaganta, cu multe costume desprinse din filmele SF.

MTV Romania a transmis live, de la ora 22.00, cele mai importante premii muzicale ale industriei, al caror MC a fost Redfoo de la LMFAO.

Eminem a castigat premiile categoriilor "Global Icon" si "cel mai bun artist hip-hop". Katy Perry a castigat pentru prima data in cariera sa premiul pentru cea mai buna cantareata, in timp ce Justin Bieber a castigat pentru a patra oara consecutiv premiul pentru cel mai bun cantaret.

Miley Cyrus a castigat premiul categoriei "cel mai bun videoclip, cu "Wrecking Ball", iar Bruno Mars si-a adjudecat premiul categoriei "cel mai bun cantec", cu "Locked Out Of Heaven". Formatia One Direction a castigat premiul pentru cel mai bun artist pop, in timp ce Chris Lee, din China, a obtinut trofeul categoriei Best Worldwide Act, scrie MEDIAFAX.

Show-ul a debutat cu Miley Cyrus, imbracata intr-o rochie argintie mulata, care a cantat la un microfon in forma de racheta "We Can't Stop".

Radiind de energie, Redfoo a inceput petrecerea intr-un costum de tipul celor din filmul "Men in Black", avand, pe parcursul show-ului, unele dintre cele mai excentrice tinute vestimentare dintre toti prezentatorii din istoria galei.

Katy Perry a cantat piesa "Unconditionally" stand pe o prajina la aproape 10 metri de sol, iar la final a plutit deasupra scenei imbracata intr-un costum stralucitor, cu aplicatii din oglinda care au reflectat multitudinea laserelor din Ziggo Dome.

Bruno Mars a cucerit spectatorii EMA cu o reprezentatie speciala a piesei "Gorilla", acompaniat de trupa sa, lumini de neon si o dansatoare la bara. Robin Thicke, de asemenea inconjurat de o multime de dansatoare in costume spectaculoase, The Killers si Kings of Leon nu au dezamagit audienta, iar prezenta lor pe scena MTV EMA a fost indelung aplaudata. De la show nu au lipsit nici Thirty Seconds To Mars, Jared Leto, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Rita Ora, Carice van Houten si Colton Haynes.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

Fanii din toata lumea au votat pentru favoritii lor, iar premiile MTV EMA au inregistrat in total un numar record de voturi - 292 de milioane, care au decis castigatorii din acest an.

Gala MTV EMA Awards se doreste a fi o celebrare a muzicii din intreaga lume, desi are tendinta de a se concentra asupra artistilor americani, care se bucura de o popularitate deosebita pe plan international. Castigatorii sunt votati de public, pe site-ul www.mtvema.com.

Organizatorii au anuntat, sambata, ca urmatoarea editie a premiilor MTV EMA va avea loc in orasul scotian Glasgow in 2014.

Prezentam mai jos lista castigatorilor premiilor MTV EMA 2013:

Cel mai bun cantec: Bruno Mars - "Locked Out Of Heaven"

Cel mai bun videoclip: Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Cel mai bun debut: Macklemore & Ryan Lewis

Cea mai buna cantareata: Katy Perry

Citeste si:
Eminem a lansat o piesă în care îi critică pe cei care nu poartă mască
Eminem a lansat o piesă în...

Cel mai bun cantaret: Justin Bieber

Cel mai bun artist pop: One Direction

Cel mai bun moment live: Beyoncé

Cel mai bun artist hip-hop: Eminem

Cel mai bun artist rock: Green Day

Cel mai bun artist electronic: Avicii

Cel mai bun artist alternative: Thirty Seconds To Mars

Cel mai bun look: Harry Styles

Artistul cu cei mai multi fani: Tokio Hotel

Cel mai bun concert: Linkin Park - Mexico 2012

Cel mai bun artist international: Chris Lee (China/ Hong Kong/ Asia de sud-est/ Taiwan)

Global Icon: Eminem


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.