Elena Salaru, o concurenta din Republica Moldova, nu a fost aleasa de antrenorul sau, Smiley, la duelul de sambata seara.

Elena Salaru si George Secioreanu au cantat melodia rock „Creep“ a trupei Radiohead. Pentru cei doi concurenti duelul a fost cu atat mai greu cu cat au dat semne ca se plac foarte mult.

Desi amandoi au avut o prestatie de exceptie, Smiley l-a ales pe George. Elena insa nu a fost eliminata din concurs. Horia Brenciu si Marius Moga s-au luptat pentru ocazia de a o fura pe concurenta din R. Moldova, iar Moga a adus aminte de faptul ca Julie Mayaya, castigatoarea sezonului trecut, nu a beneficiat foarte mult de pe urma coachingului lui Brenciu.

„Ai castigat al doilea sezon cu Julie Mayaya si n–o vad nicaieri, nici pe radio, nici pe TV“, iar replica a venit imediat: „Tu vorbesti despre radio de parca le dai la fiecare cate unul. Deschide-ti un magazin de electrocasnice!“.

In cele din urma, basarabeanca a ales sa mearga in echipa „micului Mozart“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.