Tom Cruise este de parere ca doar soldatii care lupta in Afghanistan pot sa inteleaga cat de greu este sa muncesti ca un actor.

Tom Cruise a fost nevoit recent sa dea o depozitie in procesul prin care vrea sa dea in judecata doua reviste tabloid pentru 50 de milioane de dolari. In timpul discutiilor sale cu avocatii, acesta a comparat munca sa cu participarea ca soldat la razboiul din Afghanistan:

"Asa ma simt, mai ales daca vorbim despre ultimul film, care a fost brutal. A fost brutal!", a declarat Cruise, citat de tmz.com.

In privinta pregatirii sale fizice, Cruise considera ca se antreneaza la fel de mult sau chiar mai mult decat un atlet olimpic.

"Este un regim de pregatire si de cladire a rezistentei foarte greu. Uneori am nevoie de luni intregi sau chiar un an pentru a ma pregati pentru un film. Un alergator pentru Jocurile Olimpice are doar doua curse pe zi. Cand filmez, eu trebuie sa fac si 30 sau 40 de curse pe zi".

In timpul depozitiei, Tom Cruise a marturisit ca atasamentul sau fata de Biserica Scientologica ar fi fost motivul pentru care Katie Holmes a divortat de el. Intrebat daca fosta lui sotie a vrut sa o protejeze pe fiica lor, Suri, de religia scientologica, actorul s-a suparat si a declarat "ca nu este nevoie sa-i fie frica fetitei sale de religia lui". Pe de alta parte, Cruise a marturisit ca a auzit-o pe Katie Holmes spunand ca vrea sa o protejeze pe Suri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.