Rapperul Kanye West a pledat nevinovat la acuzatia de agresiune formulata impotriva sa de Procuratura americana, dupa o altercatie pe care muzicianul american a avut-o cu un fotograf pe Aeroportul International din Los Angeles.

Kanye West, in varsta de 36 de ani, a fost acuzat in septembrie de agresiune si tentativa de furt, dupa o altercatie cu fotograful Daniel Ramos, care a avut loc in acel aeroport in luna iulie, relateaza MEDIAFAX.

Blair Berk, avocatul rapperului, a prezentat punctul de vedere al rapperului, joi, la Curtea Superioara din Los Angeles.

Inregistrarea video a incidentului, publicata pe site-ul TMZ.com, il prezinta pe Kanye West in timp ce iesea din aeroport, aruncand priviri dusmanoase in directia fotografilor prezenti la fata locului. La un moment dat, rapperul american s-a oprit in fata unuia dintre fotografi si s-a napustit asupra lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.