Urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015, au anuntat producatorii de la studiourile Disney.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

"Acesta este, evident, unul dintre cele mai importante filme pe care va trebui sa le facem in urmatorii ani si am ales o data de lansare care va permite echipei de creatie sa aiba suficient timp pentru a face un film minunat", a spus Bob Iger, directorul executiv al studioului Disney, intr-o videoconferinta cu analisti de pe Wall Street.

Data de 18 decembrie 2015 - o saptamana inainte de Craciun - plaseaza lansarea acestui film in plin sezon al sarbatorilor de iarna, reprezentand o abatere de la traditia francizei "Star Wars". Toate celelalte sase filme precedente din serie au fost lansate in luna mai, in anticiparea sezonului de vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.