Se pare ca Bianca Dragusanu s-a saturat sa fie subiectul emisiunilor mondene.

Vedeta de televiziune Bianca Dragusanu a reclamat la Consiliul National al Audiovizualului posturile Antena 1 si Kanal D, precizand ca acestea i-au incalcat dreptul la propria imagine, viata privata, onoare si reputatie, scrie MEDIAFAX.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) are pe ordinea de zi a sedintei de joi mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 si Kanal D in perioada 2 - 15 octombrie, emisiuni care au fost reclamate de vedeta. De exemplu, Bianca Dragusanu s-a plans la CNA cu privire la emisiunea "Acces Direct" difuzata in 10 octombrie pe Antena 1.

"in cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis sa imi aduca injurii si insulte, au lansat acuzatii nefondate si au pus sub semnul intrebarii integritatea mea umana", spune Bianca Dragusanu in sesizarea transmisa CNA. Ea a precizat ca in emisiune au fost folosite cuvinte injurioase la adresa sa, precum "panarama".

"Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o ora la care se uita si copiii la televizior. Toate aceste injurii si calomnii imi afecteaza viata de familie", a mai spus Bianca Dragusanu in sesizare.

"Prin urmare solicit membrilor CNA sanctionarea aspra a postului de televiziune Antena 1 si a emisiunii «Acces direct». Consider ca un astfel de limbaj nu ar trebui sa existe la televizor, indiferent de emisiune sau subiect", mai spune Bianca Dragusanu.

De asemenea, Bianca Dragusanu a reclamat la CNA mai multe editii ale emisiunii "Wow Biz" de la Kanal D. La solicitarea Biancai Dragusanu, membrii CNA si au amanat discutarea subiectului pentru data de 12 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.