Sambata, 9 noiembrie, incepe etapa confruntarilor in cadrul emisiunii Vocea Romaniei de pe Pro TV.

Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au format echipele alcatuite din cate 14 concurenti cu care vor merge mai departe in competitie. Fiecare antrenor va stabili duete intre membrii echipei sale, in urma carora unul dintre ei va fi eliminat, scrie rtv.net.

Regulile jocului se schimba din acest sezon la Vocea Romaniei. Dupa fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de catre propriul antrenor poate fi "furat" si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde.

Daca se intampla ca mai multi antrenori sa isi doreasca vocea aflata pe scena, alegerea va apartine concurentului, la fel ca in etapa auditiilor pe nevazute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au dreptul sa "fure" fiecare cate doi concurenti din echipele colegilor.

Cornel Ilie, solistul de la Vunk, este in acest sezon asul din maneca Loredanei la Vocea Romaniei. Alaturi de Smiley se va afla si in acest an Serban Cazan, absolvent de Conservator si producator in cadrul Hahaha Production.

Moga va pleca urechea la sfaturile lui Randi, cel care i-a fost co-antrenor si in anii trecuti la "Vocea Romaniei". Ca si in celelalte doua sezoane ale competitiei, Horia se va sfatui cu buna sa prietena, Monica Anghel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.