Tom Cruise, care a divortat de actrita Katie Holmes in luna august 2012, a dat in judecata tabloidele americane In Touch s Life & Style, cerand daune de 50 de milioane de dolari, dupa ce, anul trecut, a fost acuzat in aceste publicatii ca ar fi un tata iresponsabil.

Vorbind pentru prima oara despre divortul de Katie Holmes, Tom Cruise s-a aparat impotriva articolelor din presa care au lasat sa se inteleaga ca si-ar fi abandonat fiica, Suri, in varsta de sapte ani, dupa ce s-a despartit de mama acesteia, anul trecut.

"Nu am inlaturat-o pe Suri din viata mea - nici fizic, nici emotional, nici financiar sau in alte feluri (...) Chiar si atunci cand lucram in strainatate si nu puteam sa o vad pe Suri, eram (si suntem in continuare) extrem de apropiati", se arata in documentele depuse la tribunal.

Ripostand fata de un articol din tabloidul In Touch, ce purta titlul "Abbandoned by Daddy/ Abandonata de tati", actorul american a spus:

"Dupa cum arata numeroasele e-mailuri dintre mine s mama lui Suri din aceasta perioada, am fost o prezenta constanta in viata lui Suri. Des sunt sigur ca fiicei mele ii este dor de mine, cand nu sunt cu ea (dupa cum so mie imi este dor), ea este un copil foarte fericit, avem o relatie minunata s conversatii telefonice pline de veselie."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.